Jan Slagter en Cisca Dresselhuys

Slagter en Dresselhuys werken door! #41: Cesar Zuiderwijk deed dé secretarisopleiding en Jan wil een kleinkind

Stoppen met werken? Omroep MAX-directeur Jan Slagter (70) en journalist Cisca Dresselhuys (80) moeten er niets van weten. Zij werken door na hun pensioen, net als steeds meer Nederlanders. In de podcastserie Slagter en Dresselhuys werken door! spreken Jan en Cisca hierover met bekende doorwerkers. In deze aflevering spreken ze met Thé Tjong-Khing en Cesar Zuiderwijk.

Mooiere kinderboeken

Cisca een kijkje achter de schermen op de werkplek van Jan. De 90-jarige doorwerker Thé Tjong-Khing is te gast. Hij heeft, naar eigen zeggen, zo’n 600 (kinder)boeken ‘een beetje mooier en leuker gemaakt’ met zijn illustraties. Maar Khing is er ook van overtuigd dat zijn beste werk nog gepubliceerd moet worden.

Cesar drumt door

Ook schuift drummer Cesar Zuiderwijk aan. Ook al is Golden Earring noodgedwongen gestopt, Cesar drumt nog steeds door. Hij verklapt zijn geheim over hoe hij dat volhoudt en blikt terug op een periode waarin hij erachter kwam al 20 jaar iets onder de leden te hebben.

Beluister hieronder de aflevering van Slagter en Dresselhuys werken door!:

Beluister hier alle afleveringen van Slagter en Dresselhuys werken door! en De Geboden van Slagter en Dresselhuys of ontdek meer podcasts van MAX. Meer weten over hoe een podcast werkt, kijk dan hier

(Foto: © MAX/Ronald Reinders)

Geef een reactie