Jan Slagter en Cisca Dresselhuys

Slagter en Dresselhuys werken door! #39: Noraly Beyer maakte Bouterse van dichtbij mee, Cisca noemt de nieuwe premier en Jan is een paardenman

Stoppen met werken? Omroep MAX-directeur Jan Slagter (70) en journalist Cisca Dresselhuys (80) moeten er niets van weten. Zij werken door na hun pensioen, net als steeds meer Nederlanders. In de podcastserie Slagter en Dresselhuys werken door! spreken Jan en Cisca hierover met bekende doorwerkers. In deze aflevering spreken ze met Reinier van Valkenhoef en Noraly Beyer.

Goed pensioen voor paarden

Jan zet zich in voor een goed pensioen voor paarden. Doorwerker Reinier van Valkenhoef is te gast, hij werkt op De Paardenkamp in Soest. Een plek waar paarden van hun pensioen kunnen genieten. Iets waar Jan maar al te blij mee is.

Noraly Beyer

Ook schuift oud-nieuwslezer en doorwerker Noraly Beyer aan. Zij is na haar vertrek bij de NOS drukker dan ooit, maar houdt het nieuws nog steeds in de gaten. Tijdens de militaire coup in Suriname maakte ze het regime van Desi Bouterse van dichtbij mee. Ze hoopt op afsluiting nu Bouterse is veroordeeld.

Beluister hieronder de aflevering van Slagter en Dresselhuys werken door!:

Beluister hier alle afleveringen van Slagter en Dresselhuys werken door! en De Geboden van Slagter en Dresselhuys of ontdek meer podcasts van MAX. Meer weten over hoe een podcast werkt, kijk dan hier

(Foto: © MAX/Ronald Reinders)

Geef een reactie