Jan Slagter en Cisca Dresselhuys

Slagter en Dresselhuys werken door! #37: Jetty Mathurin laat de pumps staan, Jan heeft spijt en Cisca is geïmponeerd (door tandarts Rutger)

Stoppen met werken? Omroep MAX-directeur Jan Slagter (70) en journalist Cisca Dresselhuys (80) moeten er niets van weten. Zij werken door na hun pensioen, net als steeds meer Nederlanders. In de podcastserie Slagter en Dresselhuys werken door! spreken Jan en Cisca hierover met bekende doorwerkers. In deze aflevering spreken ze met Rutger Versteeg en Jetty Mathurin.

Update over Kasteelvrouwe Emmy

Jan en Cisca gooien in deze aflevering het roer om! Althans, Cisca blijft het liefst waar ze zit en Jan heeft spijt dat hij nooit een wereldreis heeft gemaakt. De bekendste tv-tandarts van Nederland komt langs: Rutger Versteeg. Bekend van Kasteelvrouwe Emmy. Rutger geeft een update over Emmy en het kasteel. En hij vertelt hoe hij ooit tandarts is geworden, nadat hij zelf door een ongelukje zijn voortanden moest missen.

Jetty Mathurin

Ook schuift cabaretière en actrice Jetty Mathurin aan. Op haar 72e zit Jetty op het beste punt in haar carrière: “Toen ik begon moest ik vooral overleven, maar nu kan ik genieten!”

Beluister hieronder de aflevering van Slagter en Dresselhuys werken door!:

Beluister hier alle afleveringen van Slagter en Dresselhuys werken door! en De Geboden van Slagter en Dresselhuys of ontdek meer podcasts van MAX. Meer weten over hoe een podcast werkt, kijk dan hier

(Foto: © MAX/Ronald Reinders)

Geef een reactie