Een chocolade milkshake met rood fruit, naar recept van Sandra Ysbrandy.

Koken met Sandra: chocolade milkshake met rood fruit

Liefde gaat door de maag. En daarom maakt Sandra Ysbrandy in de week van Valentijnsdag in Koken met Sandra een chocolade milkshake met rood fruit. Maar dan wel een gezondere versie natuurlijk.

Ingrediënten, voor 2 personen

Chocolade milkshake

  • 5 dadels
  • 4 theelepels cacaopoeder
  • 4 eetlepels havervlokken
  • 400 milliliter amandelmelk (ongezoet)
  • Snuf zeezout

Rood fruit

  • 200 gram diepvriesfruit
  • 2 theelepels honing

Verder nodig

  • Blender
  • 2 hoge glazen

Bereiding chocolade milkshake met rood fruit

Laat het diepvriesfruit ontdooien en prak met vork. Meng de honing erdoor. Schenk in de glazen.

Doe alle ingrediënten voor de chocolade milkshake in de blender en pureer tot een gladde smoothie. Schenk bovenop het rode fruit.

Garneer met geraspte pure chocolade en geef er een lange lepel bij. Eet smakelijk!

Sandra Ysbrandy is elke donderdag te horen in de uitzending van Lunch Lekker met Daniel Dekker op NPO Radio 5. Kijk voor meer recepten van Sandra op onze receptenpagina

(Bron en foto: Sandra Ysbrandy)

Geef een reactie

Reactie

    Margeaux says:

    En dan de honing vervangen door bijvoorbeeld agavesiroop!!
    Achter honing zit ook dierenleed.