Koken met Sandra: chocolade milkshake met rood fruit
Publicatiedatum: 15 februari 2024
Liefde gaat door de maag. En daarom maakt Sandra Ysbrandy in de week van Valentijnsdag in Koken met Sandra een chocolade milkshake met rood fruit. Maar dan wel een gezondere versie natuurlijk.
Ingrediënten, voor 2 personen
Chocolade milkshake
- 5 dadels
- 4 theelepels cacaopoeder
- 4 eetlepels havervlokken
- 400 milliliter amandelmelk (ongezoet)
- Snuf zeezout
Rood fruit
- 200 gram diepvriesfruit
- 2 theelepels honing
Verder nodig
- Blender
- 2 hoge glazen
Bereiding chocolade milkshake met rood fruit
Laat het diepvriesfruit ontdooien en prak met vork. Meng de honing erdoor. Schenk in de glazen.
Doe alle ingrediënten voor de chocolade milkshake in de blender en pureer tot een gladde smoothie. Schenk bovenop het rode fruit.
Garneer met geraspte pure chocolade en geef er een lange lepel bij. Eet smakelijk!
Sandra Ysbrandy is elke donderdag te horen in de uitzending van Lunch Lekker met Daniel Dekker op NPO Radio 5. Kijk voor meer recepten van Sandra op onze receptenpagina.
(Bron en foto: Sandra Ysbrandy)
Geef een reactie
U moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
En dan de honing vervangen door bijvoorbeeld agavesiroop!!
Achter honing zit ook dierenleed.