The Great British Bake Off

Nieuw seizoen The Great British Bake Off bij MAX

The Great British Bake Off is weer te zien bij Omroep MAX! Presentatoren Noel Fielding en Matt Lucas gidsen opnieuw een groep amateurbakkers door 30 gloednieuwe opdrachten heen, die de juryleden Paul Hollywood en Prue Leith voor ze bedacht hebben. The Great British Bake Off is te zien vanaf zondag 11 juni 2023 om 10.00 uur bij MAX op NPO 1.

Aflevering 1: Taartweek

De nieuwe serie van The Great British Bake Off begint met Taartweek: het is de 1e keer dat de bakkers indruk kunnen maken op de jury. Bij de signatuuropdracht maken de kandidaten 12 identieke mini sandwichtaarten. De bakkers mogen zelf de vorm en de smaken bepalen en ze mogen een deegsoort naar eigen keuze gebruiken. Daarna liggen onder een geruit kleedje de ingrediënten klaar voor de 1e technische opdracht: een gelaagde red velvet taart. Als spektakelstuk maken de bakkers van biscuitdeeg een 3D-replica van een huis dat ze na aan het hart ligt.

The Great British Bake Off seizoen 13: vanaf zondag 11 juni om 10.00 uur bij MAX op NPO 1.

(Foto: The Great British Bake Off | © Mark Bourdillon / Love Productions)

Geef een reactie

Reacties (4)

    mandy19561 says:

    Vinden jullie 10.00 in de morgen een normale tijd? Maar er staat ook nergens in de gids dat hij komt. Beetje chaotisch op deze manier.

      MAX Vandaag says:

      Beste mandy19561, bedankt voor uw reactie. Omroep MAX gaat niet zelf over het uitzendtijdstip. De serie is ook via NPO Start terug te kijken. Vriendelijke groet, webredactie MAX Vandaag

    Cmakleijn says:

    Wanneer komt het nou????? Is nergens te vinden!!

      MAX Vandaag says:

      Beste Cmakleijn, bedankt voor uw reactie. De serie is elke zaterdag om 10.30 uur te zien op NPO 2. Ook is het terug te kijken via NPO Start. Vriendelijke groet, webredactie MAX Vandaag. https://www.maxvandaag.nl/programmas/tv/the-great-british-bake-off/